Hytter

Hytter

Pluscamp Saltstraumen Camping har 19 hytter med dusj/wc, TV og oppvaskmaskin. Vi har også 4 enkle hytter for overnatting.

I det nyrenoverte serviceanlegget finns dusjer og toalett inndelt i små adskilte rom, og flere familiebaderom.
Trådløst gratis WiFi.

Saltstraumen Camping er åpen året rundt. I sommersesongen er vår resepsjon åpen mandag til lørdag 8-22, søndag 9-22.

Alle gjester må beregne 95 kr per person for leie av sengetøysett med håndduker i alle hytter og leiligheter. Det er ikke mulig for gjestene å ta med seg eget sengetøy (unntatt hytte uten vann).

Hytte 1 soverom, familiekøyeseng

Hytte med 1 soverom for 3 personer (1 familieseng, dvs. 1 dobbelseng med enkel køyeseng over). Bad med WC og dusj samt varme i gulvet. Minikjøkken med det mest nødvendige av kjøkkenutstyr. Kaffetrakter, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.

Hytte med ett soverom

Hytte med ett soverom for 2 personer (1 køyeseng). Bad med WC og dusj samt varme i gulvet. Minikjøkken med det mest nødvendige av kjøkkenutstyr. Kaffetrakter, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.

Hytter 2 soverom

Hytte med 2 soverom for 4 personer (1 køyeseng i hvert soverom). Bad med WC og dusj samt varme i gulvet. Minikjøkken med det mest nødvendige av kjøkkenutstyr. Kaffetrakter, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.

Hytte uten vann

Gamle hytter med enkel standard for 4 personer (1 soverom med 2 køyesenger). I stuen spisebord og stoler for 4 personer samt kjøleskap. Ca 50 meter til bad, dusj og kjøkken. Ingen kjøkkenutstyr i hytta.